Communicatie software Groen, Grond en Infra

31 mei en 1 juni klantendagen Kuiken Emmeloord

Publicatiedatum: 13-05-2013 07:25
Met de campagne 'Less is More' brengt Kuiken het thema brandstofefficiëntie onder de aandacht. Op 31 mei en 1 juni geeft het bedrijf de kick off voor deze Benelux-campagne tijdens haar klantendagen in Emmeloord. Alle relaties zijn van harte welkom en uitgenodigd.

Kostenbeheersing speelt vandaag de dag een grote rol. Kuiken speelt daar al geruime tijd op in en heeft genoeg mogelijkheden voor duurzaam en economisch werken met allesomvattende oplossingen. Het thema op de Kuiken klantendagen is ‘Less is More’, haal meer uit je machines met minder brandstof. Onze motoren springen er al uit qua zuinigheid. Toch kan Kuiken u oplossingen bieden om nog meer brandstof te besparen. Kuiken kan advies geven op het gebied van machinebeheer, vlootmanagement en werfbeheer. Maar ook door machinisten training, machineopties, gebruik van CareTrack enzovoort. Er zijn tal van voorbeelden waarbij nog veel te winnen valt op het gebied van kostenbesparing. Daarnaast kunnen wij u informeren over service, verhuur, Shortlease, financieringen en onze nieuwe olie lijn Kuiken/ VCM Lubricants. Kortom: ‘Less is More’.

Op het demonstratieterrein staan diverse machines opgesteld die u kunt testen. Ook hier wordt op het thema ingespeeld, en wil Kuiken machinisten bewust maken over hoe men zuinig kan draaien. Uiteraard is er weer de Operators Club test waar machinisten zich kunnen kwalificeren voor de Europese Finale. De beste drie machinisten mogen Nederland vertegenwoordigen in Duitsland. Beide dagen kunnen machinisten zich inschrijven voor de Operators Club en direct meedoen aan de kwalificatie.

De Kuiken Klantendagen worden gehouden op het hoofdkantoor aan de Dukaat 1 in Emmeloord.

Vrijdag 31 mei 2013 13.00 – 21.00 uur
Zaterdag 1 juni 2013 09.00 – 16.00 uur

www.kuiken.nl

31 mei en 1 juni klantendagen Kuiken Emmeloord31 mei en 1 juni klantendagen Kuiken Emmeloord