Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX210C rupsgraafmachine voor Tol Piershil

Publicatiedatum: 17-05-2013 09:10
L.A.W. Tol B.V. uit Piershil heeft een nieuwe Case CX210C rupsgraafmachine in gebruik genomen, uit handen van Troost Machinehandel B.V. te Numansdorp. Dit is inmiddels de 50ste Case rupskraan die door L.A.W. Tol B.V. in gebruik wordt genomen!
Case CX 210 C rupskraanCase CX 210 C rupskraan

De Case CX210C van 21 ton is compleet uitgerust met sloop- cq. sorteergrijperfunctie, slangbreukbeveiligingen, 900 mm rupsplaten, camera op contragewicht en camera op rechter zijkant van de machine, extra werkverlichting, Verachtert hydraulische snelsluiting en ABOMA-keuring.  De standaard TIER IVi diesel motor van de CX210C heeft een vermogen van 162 pk en een hydrauliek opbrengst van 2x 211 l/min bij een druk van 343 bar. De motor is voorzien van af-fabriek onderhoudsvrij automatisch regenererend roetfiltersysteem met EGR technologie.

De nieuwe Case zal worden uitgerust met een BM Air MAO-8 overdrukunit en Trimble 3D-GPS systeem. Hiermee komt het totaal aantal rupskranen met 3D-GPS bij Tol op 6, variërend van 21 tot 40 ton. Ook heeft Tol inmiddels 3 shovels  en een bulldozer met GPS uitgevoerd.

L.A.W. Tol B.V. is een groot verhuurbedrijf  en trouwe klant van Troost Machinehandel. De relatie gaat zo ver terug dat de bedrijfskleur van L.A.W. Tol B.V. gelijk is aan die van Case. Deze nieuwe kraan is extra aangeschaft, wat betekent dat de “oude” Case CX210 van de vaste machinist André Groenenberg  zal worden ingezet voor de losse verhuur zonder machinist. Dit is een nieuwe ontwikkeling bij Tol, die zo wil inspelen op de groeiende vraag  vanuit de markt naar huur van materieel zonder machinist.

www.lawtolbv.nl
www.troostbv.com

Case CX210C rupsgraafmachine voor L.A.W. Tol B.V. uit PiershilCase CX210C rupsgraafmachine voor L.A.W. Tol B.V. uit Piershil