Communicatie software Groen, Grond en Infra

Compacte grondzuigmachine voor Beens Genemuiden

Publicatiedatum: 21-05-2013 07:05
Al zijn hele leven is Martin Beens, eigenaar van Beens grondzuigtechniek, werkzaam in de GWW. Zo kwam hij op het idee om zelf een unieke grondzuigmachine te bouwen. De machine werd gebouwd op het onderstel van een rupsonderstel van een 3,5 ton mini kraan.
GrondzuigwagenGrondzuigwagen

Door zijn compacte afmetingen en het sterke rupsonderstel kan deze machine op plekken komen waar de vaak veel grotere zuigmachine's het opgeven.

Het matriaal wat word opgezogen word opgeslagen in een 1m3 tank die aan de achterzijde van de machine hangt. Als deze vol is kan de machine eenvoudig een kwartslag draaien om het matriaal naast de sleuf te lossen. Na het klaren van de klus kan de slang afgekoppeld worden en word er een bak aangekoppeld aan snelwissel zodat deze weer gewoon als graafmachine functioneert. Door de radiografische besturing is het zicht op het werk optimaal en kan er zelf bij gesprongen worden wanneer dit nodig is. En omdat deze machine de enige is in zijn soort kan Beens Grondzuigtechniek concureren tegen een zeer scherp tarief.

www.gztbeens.nl
www.entreeding.com/Compact_rupszuigmachine

Compacte grondzuigmachine voor Beens grondzuigtechniek GenemuidenCompacte grondzuigmachine voor Beens grondzuigtechniek Genemuiden