Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TC37 Greenline voor De Vries Beilen

Publicatiedatum: 24-05-2013 08:20
De Vries Mechanisatie uit Beilen heeft onlangs, via Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe Terex TC37 Greenline minigraafmachine in ontvangst genomen. Als Claas-dealer levert De Vries dus ook grondverzetmateriaal uit de Greenline. De Terex Greenline is het resultaat van de cross-selling tussen de Reesink-bedrijven.
Terex minkraanTerex minkraan

Deze 3,57 ton wegende minigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies en slangbreukbeveiliging. Daarnaast is de TC37 afgeleverd met een drie graafbakken en een puinriek.

De Terex TC37 kenmerkt zich door een vermogen van 30,0 pk en een bakkracht van 26,4 kN. Deze binnendraaier heeft een breed schuifblad en een comfortabele cabine met prima zicht rondom.

De Vries Mechanisatie uit Beilen biedt een compleet programma aan producten en diensten op het gebied van landbouwmechanisatie, Tuin & Park en agrarisch loonwerk. Samen met gemotiveerde medewerkers staan zij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en spelen zij in op de eisen en wensen van de klant.

www.kemp-groep.nl
www.devriesmechanisatie.nl

Terex TC37 Greenline minigraver voor De Vries Mechanisatie uit BeilenTerex TC37 Greenline minigraver voor De Vries Mechanisatie uit Beilen