Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TL120 wiellader voor Bruggeman Broekland

Publicatiedatum: 06-06-2013 07:30
Bruggeman Mechanisatie B.V. met vestigingen in Broekland en Lemele heeft onlangs, bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe TEREX TL120 compacte wiellader uit de Greenline-serie in ontvangst genomen.
Terex TL120 wielladerTerex TL120 wiellader

Deze compacte wiellader van 6,8 t heeft een motorvermogen van 85 pk en een maximale kieplast van 4.900 kg. De TEREX TL120 is door Kemp voorzien van een hydraulische snelwissel en afgeleverd met een dichte bak met onderschroefmes en palletvorken.

Uit de compacte TL-serie kunt u kiezen uit vier wielladers met krachtige prestaties en een zwenklader. De prestaties en afmetingen van de afzonderlijke types bouwen op elkaar voort en zijn steeds exact op elkaar afgestemd. Het leveringsprogramma omvat van de kleine en extreem wendbare TL65, die bijvoorbeeld veelvuldig wordt ingezet door tuinbouwbedrijven, tot de grote en bijzonder prestatiesterke TL120.

Bruggeman mechanisatie is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop en reparatie van zowel nieuwe als gebruikte landbouwwerktuigen. Als officieel Claas dealer heeft Bruggeman nu ook de mogelijkheid om grondverzetmaterieel te leveren uit de TEREX Greenline.¬ Een welkome aanvulling op het al zeer complete leveringsprogramma van Bruggeman.

www.kemp-groep.nl

Terex TL 120 shovel voor Bruggeman Mechanisatie B.V. met vestigingen in Broekland en LemeleTerex TL 120 shovel voor Bruggeman Mechanisatie B.V. met vestigingen in Broekland en Lemele