Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX250LC-5 voor Den Breejen Cruquius

Publicatiedatum: 07-06-2013 08:05
Den Breejen Infra uit Cruquius heeft recent een nieuwe Hitachi ZX250LC-5 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De rupskraan heeft een 14 meter giek, de hoofdgiek is met 2 meter verlengd evenals de lepelsteel. Daarnaast is er een 2500 kg extra contragewicht gemonteerd.
Hitachi ZX250LC-5Hitachi ZX250LC-5

Deze nieuwe ZX250LC-5 standaard al zeer compleet uitgevoerd met o.a. slangbreuk, proportioneel bediende rotatiefunctie, TRIAS hydraulisch systeem, achteruitkijkcamera en een ondersteuningssysteem voor uitrustingsstukken via de geïntegreerde LCD-monitor. Maar natuurlijk zijn er nog wel meer zaken op-/aangebouwd: verlenging van de boom en de arm, hydraulische snelwissel met opschoonbak (omkeerbaar), overdruksysteem, centrale smering, voorbereiding GPS. De machine is gespoten in de bekende kleuren van Den Breejen Infra. Machinist Kees is tot op heden zeer te spreken over de nieuwe machine.

De werkzaamheden van den Breejen Infra zijn zeer uitgebreid en bestaan o.a. uit: straatwerk (machinaal), rioleringswerkzaamheden, grond- en sloopwerkwerkzaamheden. Daarnaast is de juiste materieelkeuze een belangrijke factor. Den Breejen Infra beschikt over materieel voor alle vormen van infrastructurele werken. Wielladers, mobiele kranen, rupskranen, hoogwerker, diepladers, walsen en minirupskranen.

www.denbreejeninfra.nl
www.entreeding.com/hitachi-zx-250-lc-rupsgraafmachine

Hitachi ZX 250 LC-5 rupsgraafmachine voor Den Breejen CruquiusHitachi ZX 250 LC-5 rupsgraafmachine voor Den Breejen Cruquius