Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu PC88MR-8 en PC138US-8 voor De Boer Muiderberg

Publicatiedatum: 17-06-2013 07:35
Komatsu-importeur BIA bv heeft bij aannemingsbedrijf H. de Boer uit Muiderberg twee nieuwe Komatsu-machines afgeleverd.
2 Komatsu's2 Komatsu's

De filosofie en de machines van Komatsu sluiten goed aan bij de visie van H. de Boer. Het bedrijf beschikt inmiddels over een hele range Komatsu-machines in verschillende gewichtsklassen. Deze uitgebreide vloot stelt het bedrijf in staat om voor de uitvoering van haar verschillende werkzaamheden altijd de juiste machine in te kunnen zetten. De Komatsu’s bevallen goed en werken naar tevredenheid. Ook de samenwerking met de technische dienst is goed. Eigenaar André de Boer is dan ook zeer tevreden over BIA en Komatsu.

De nieuw afgeleverde Komatsu PC88MR-8 en PC138US-8 zijn beide machines met een zeer kleine oversteek. De machines zijn zeer geschikt om werkzaamheden in beperkte ruimtes veilig uit te voeren, waarbij de machinist zich maximaal kan concentreren op zijn werk. De PC88MR-8 beschikt over een netto vermogen van 65,7 pk (49 kW) bij 1.950 tpm. De zwaardere PC138US-8 biedt een netto vermogen van 91,2 pk (68,0 kW) bij 2.200 tpm. Beide machines zijn stabiel en bieden een hoog productiviteitsniveau. Het Closed Load Sensing System (CLSS) zorgt voor perfecte controle tijdens individuele en gecombineerde bewegingen, zonder verlies van prestaties. Beide nieuwe Komatsu-machines zijn door H. de Boer direct ingezet op hun eigen nieuwbouwproject van De Boer Dier & Ruiter in Muiderberg.

H. de Boer Muiderberg BV is werkzaam als aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouwsector. Het bedrijf streeft een hoog kwaliteitsniveau en efficiëntieniveau na met goede zorg voor het milieu. Hierbij staat ook de veiligheid, gezondheid en welzijn van de medewerkers hoog in het vaandel.

www.hdeboer.com

Komatsu PC88MR-8 en PC138US-8 voor H. de Boer Muiderberg Komatsu PC88MR-8 en PC138US-8 voor H. de Boer Muiderberg