Communicatie software Groen, Grond en Infra

Rental Force wordt Pon Equipment Rental

Publicatiedatum: 03-07-2013 10:30
Rental Force is al 10 jaar dé vertrouwde partner in het huren van grondverzetmaterieel en toebehoren. Vanaf 1 juli 2013 zal Rental Force als dochteronderneming van Pon Equipment verder gaan onder de naam Pon Equipment Rental.
Nieuwe logoNieuwe logo

Rental Force heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin het verhuren van kwalitatief hoogwaardige machines tegen een betaalbare prijs centraal staat. Met Pon Equipment Rental, biedt Pon Equipment een uitbreiding van haar product- en dienstenaanbod om zo haar klanten nog meer te tegemoet te komen om een investering kostenbeheersbaar, overzichtelijk en flexibel te houden.

Het uitgebreide aanbod van machines, voornamelijk Cat materieel jonger dan 3 jaar, biedt u onder andere een lage CO2 uitstoot en 3D GP besturingsmogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse uitrustingsstukken en transportopties beschikbaar. Huren kan al vanaf een dag, week, maand of voor een langere periode.

Als landelijk opererend bedrijf biedt Pon Equipment Rental kwalitatief zeer hoogstaande machines en toebehoren om stilstand te voorkomen en om uw project succesvol af te ronden.

De vaste, vertrouwde contactpersonen in de vestigingen blijven de persoonlijke service bieden die men gewend is. Pon Equipment Rental helpt haar klanten graag bij huuraanvragen voor zowel grote, middel als kleine bouwprojecten.

www.pon-cat.com/rental
www.entreeding.com/materieel/pon-equipment-rental

Rental Force wordt Pon Equipment RentalRental Force wordt Pon Equipment Rental