Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N minikraan voor Uittenbogerd Heukelum

Publicatiedatum: 10-07-2013 08:05
Uittenbogerd Heukelum B.V., officieel IHI dealer, heeft onlangs via Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine afgeleverd.
IHI 38N minikraanIHI 38N minikraan

Deze minigraver met lange lepelsteel weegt 3,58 ton en is door Kemp onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, slangbreukbeveiliging, extra functies met proportionele bediening, een bovenuitlaat en een extra werkverlichting.

Met een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in en rond tuinen en parken. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Uittenbogerd Heukelum B.V. is een toonaangevend landbouwmechanisatie en grondverzetmachine bedrijf in Midden-Nederland. Uittenbogerd biedt een compleet programma aan diensten en producten. Door meer dan 50 jaar ervaring hebben zij een naam opgebouwd in kwaliteit en service.

www.kemp-groep.nl
www.uittenbogerd.nl

IHI 38N mini-graver voor Uittenbogerd HeukelumIHI 38N mini-graver voor Uittenbogerd Heukelum