Communicatie software Groen, Grond en Infra

60 Cat machines voor Compact Rent Beneden Leeuwen

Publicatiedatum: 16-07-2013 08:00
Voor de dealer van Cat compacte machines, Pon Equipment, eindigt het eerste half jaar van 2013 goed met een grote order van Compact Rent.
60 Caterpillars60 Caterpillars

Dat de minigravers van Cat steeds meer terrein winnen, bleek al sinds de zogenaamde ‘Rico deals’ campagne eind 2012. Tijdens de Infra Relatiedagen in Gorinchem en de verschillende advertenties in vakbladen kregen de Cat compacte machines al extra aandacht dat resulteerde in meerdere orders. “We zijn bijzonder trots op het feit dat Compact Rent nu deze grote order bij ons heeft geplaatst. Het toont duidelijk aan dat Compact Rent overtuigd is van de kwaliteit van Cat en het vertrouwen heeft in de organisatie,” aldus Dennis van Dijk Commercieel directeur Pon Equipment. In de loop van 2013/ 2014 worden alle 60 Cat machines – 52 minigravers variërend van 900 kilo t/m 9 ton en 8 compacte wielladers tot 7 ton – aan Compact Rent uitgeleverd.

Compact Rent is erg positief om deze deal in deze tijden te maken. “Wij waren toe aan vernieuwing en uitbreiding van onze verhuurvloot. De Cat machines passen perfect met diverse uitvoeringen in ons aanbod. Hiermee kunnen we onze klant weer nieuwe, betrouwbare machines bieden”. Aldus Koen Voskuilen, Algemeen directeur Compact Rent. “Het wederzijdse vertrouwen met Pon Equipment zorgt ervoor dat we de toekomst met vol vertrouwen tegemoet zien.”

www.pon-cat.com/nl

60 Cat machines voor Compact Rent Beneden Leeuwen60 Cat machines voor Compact Rent Beneden Leeuwen