Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX350LC-5 voor Van Oord Gorinchem

Publicatiedatum: 25-07-2013 07:30
Van Oord Nederland heeft recent een nieuwe ZX350LC-5 rupsgraagmachine in ontvangst genomen. De nieuwe machine werd afgeleverd op het werk de Overdiepse Polder in Waspik, waar hij direct aan het werk werd gezet.
Hitachi ZX350LC-5Hitachi ZX350LC-5

Het front van deze machine is zowel bij de boom als de arm verlengd. De lengte van de boom is nu 7,6 mtr. en de arm is 5,2 mtr. lang geworden. Ook is de boom voorzien van een dom waarmee meer hefhoogte kan worden bereikt. Naast de standaard functies zoals enkel/dubbelwerkende extra functie, proportioneel bediende draaikopfunctie met een extra lekleiding en een dubbele pompschakeling is de machine verder van de volgende extra´s voorzien: een loopbordes met handrail rondom, een extra contragewicht, LED werkverlichting op de boom, arm, in gereedschapsruimte en op de cabine, een gereedschapskist tussen de rupsen, extra opbergkist achter de cabine, beschermrek op het dak van de cabine. Ook is de machine voorzien van een centraal smeersysteem , een hydraulische wigfunctie en aftakking van de bakfunctie. De comfortabele cabine heeft een overdruksysteem en is verder voorzien van 12 volt inplugpunten voor de 27 MC, Parrot carkitsysteem , een standkachel en verduisterende folie op de ramen om het comfort voor de machinist nog verder te verhogen. De machine is ook nog uitgerust met een GPS systeem. En om het geheel compleet te maken is de machine nog voorzien van een mooie RVS uitlaatpijp.

Van Oord is in Nederland actief op de infrastructurele markt. Ze richten zich op complexe, multidisciplinaire infraprojecten, zoals de integrale aanleg, uitbreiding en reconstructie van autosnelwegen en vaarwegen. Nieuwe contractvormen met daarin ontwerp, bouw, financiering en onderhoud worden als een uitdaging gezien. Dankzij de werkervaring en de financieringsmogelijkheden zijn zij, al dan niet in samenwerking met andere partijen, in staat om bij grote infrastructurele projecten als hoofdaannemer en financier op te treden. Ze zijn sterk in project- en procesmanagement, ontwerp- en omgevingsmanagement.

www.hcme.nl
www.vanoord.com

Hitachi ZX 350 LC-5 rupsgraafmachine voor Van Oord uit GorinchemHitachi ZX 350 LC-5 rupsgraafmachine voor Van Oord uit Gorinchem