Communicatie software Groen, Grond en Infra

Cat 924K wiellader voor Wienerberger

Publicatiedatum: 29-07-2013 07:40
Als dealer van Cat® machines wil Pon Equipment helpen bij meest efficiënte manier van werken voor haar klanten. Voor Wienerberger is dit onder andere vertaald in de zekerheid van 5 jaar extra garantie en onderhoud op de wiellader door Pon Equipment.
Cat 924K loaderCat 924K loader

Zeer tevreden is Wienerberger over de begeleiding vanuit Pon Equipment. Bij de aanschaf speelde het lage brandstofverbruik samen met de nieuwe betrouwbare techniek van de K serie wiellader een grote rol. Belangrijkste argument was de verhouding goede, geschikte machine voor een goede prijs. De machine verzorgt de aanvoer van klei voor de fabriek waar uiteindelijk de kwalitatief, hoogwaardige gevelbakstenen uitkomen.

Wienerberger is internationaal marktleider in keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Zo produceert de steenfabriek in Bemmel natuurlijk, duurzame gevelbakstenen. De bekende gevelbakstenen gaan generaties lang mee, met een blijvend hoogwaardige uitstraling. Dezelfde standaarden gaan perfect samen met de nieuwe Cat wiellader K generatie die tevens de betrouwbaarheid geeft om de productie targets van Steenfabriek Wienerberger te halen, tegen een laag brandstofverbruik.

Wienerberger levert een totaalassortiment keramische bouwmaterialen. Met merken als Terca (gevelbakstenen, straatbakstenen, keramische raamdorpels), Porotherm (keramische binnnenmuurstenen) en Koramic (keramische dakpannen). Wienerberger denkt niet alleen in keramische bouwmaterialen, maar in oplossingen voor keramisch bouwen.

www.pon-cat.com/rental
www.wienerberger.nl

Cat 924 K wiellader voor WienerbergerCat 924 K wiellader voor Wienerberger