Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 Hitachi graafmachines voor Tol Piershil

Publicatiedatum: 30-07-2013 12:20
Opnieuw leverde Pladdet 3 Hitachi graafmachines af bij L.A.W. Tol in Piershil. Deze keer betrof het een levering van 2 Hitachi ZX170W-3 mobiele graafmachine(met 3-delige giek) en een Hitachi ZX85US-3 midigraafmachine.
3 Hitachi kranen 3 Hitachi kranen

Het is ondertussen een bekend concept, alle Hitachi mobiele graafmachines worden compleet geleverd op brede Nokian banden, een Nijhuis lastmomentbeveiligingssysteem en zijn standaard voorzien van alle benodigde hydraulische functies, een hydraulische verstelbare giek, een bulldozerblad aan de kant van de stuuras en stempels aan de kant van de achteras. De uitlaat is voorzien van een geïntegreerde vonkenvanger. Hiermee voldoen de machines aan de strenge normen die gelden voor de diverse opdrachtgevers.

Pladdet leverde tevens een Hitachi ZX85US-3 midigraver aan Leo Tol. Deze 8 tons binnendraaier heeft een breedte van 2320 mm en een draaicirkel van 1290 mm. Ook deze is voorzien van een geïntegreerde vonkenvanger, heeft alle benodigde hydraulische functies, een bulldozerblad en rubber rupsen.

L.A.W. Tol B.V. is een verhuurbedrijf dat dagelijks machines verhuurt. Momenteel met 80 eigen mensen en 20 ZZP'ers.

www.lawtolbv.nl

Hitachi ZX85US-3 midigraver en 2 Hitachi ZX170W-3 mobiele graafmachineHitachi ZX85US-3 midigraver en 2 Hitachi ZX170W-3 mobiele graafmachine