Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terra Gator All-Terrain Crane

Publicatiedatum: 25-03-2004 13:58
De unieke “All-Terrain Crane” zal tijdens de TKD door Ag-Chem Europe als noviteit worden getoond. Deze All-Terrain Crane is de allernieuwste aanwinst voor Gerard de Nijs te Limmen.

De Terra Gator 2104 “All-Terrain Crane” is door De Jong IJmuiden , de importeur van Fassi, voorzien van een 80 ton.meter autolaadkraan van de allernieuwste generatie, het type F800AXP.26, in de uitvoering met een hydraulische fly-jib, type L506. De kraan heeft een totaal bereik van bijna 32 meter met aldaar een capaciteit van 550 kg. In de korte vlucht heeft de kraan een maximale hijscapaciteit van 21.500 kg.

De kraan is standaard voorzien van de allernieuwste technieken, zoals het “FX” beveiligingssysteem via CAN-BUS, incl. “IMC” – de Integrale Machine Controle en “ADC” – de Automatische Dynamische Controle, het “XF” snelheidssysteem incl. oliekoeler, HBC radiografische afstandsbesturing, incl. AAN/UIT afstandsbesturing voor de hydraulisch, optioneel opzwenkbare, stempelpoten. Het hydraulische systeem is “load – sensing” gestuurd.

De unieke All-Terrain Crane is ontwikkeld door een samenwerking tussen Ag-Chem Europe B.V., De Jong IJmuiden II b.v. en Gerard de Nijs Verhuur en Transport. Met de kraan kan een diversiteit aan werkzaamheden verricht worden aan de Noord Hollandse kust en op het strand.