Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD308 US V voor Erkelens Ouderkerk a/d Amstel

Publicatiedatum: 16-08-2013 10:25
Wim Erkelens uit Ouderkerk aan de Amstel heeft onlangs, via Barend Kemp B.V. uit De Meern, een nieuwe KATO HD308 US V met verlengde lepelsteel in ontvangst genomen.
KATO HD308 US VKATO HD308 US V

Deze 8 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, extra functies, centrale smering, Bro-Air overdrukunit, trekhaak in het schuifblad en nog meer extra’s die het de machinist comfortabeler maken. Zoals de kleur doet vermoeden gaat deze machine voornamelijk aan de slag voor KWS.

De nieuwe generatie Kato’s kenmerken zich door een hoogwaardig design, een lager brandstofverbruik en de uitstekende bediening en prestaties. Ook het onderhoud is door ruime toegankelijkheid verder vereenvoudigd. Met een vermogen van 55 pk, een breedte van 230 cm en een opbreekkracht van 61,4 kN is deze binnendraaier een uitstekende aanvulling voor Wim Erkelens.

Wim Erkelens machineverhuur verhuurt machines voor graaf- en grondverzetwerkzaamheden aan zowel bedrijven als particulieren. Met diverse types, variërend in grootte en breedte biedt Wim Erkelens machineverhuur voor iedere klus een geschikte machine. Ook voor het uit handen nemen van grondverzet en bestrating biedt het bedrijf vele mogelijkheden.

www.kemp-groep.nl
www.wimerkelens.nl

KATO HD 308 USV voor Erkelens Ouderkerk a/d AmstelKATO HD 308 USV voor Erkelens Ouderkerk a/d Amstel