Communicatie software Groen, Grond en Infra

Gallmac WMW115 voor Schieland en Krimpenerwaard

Publicatiedatum: 20-08-2013 07:05
Het Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard uit Rotterdam heeft onlangs uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe en zeer complete Gallmac TG12 mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Gallmac WMW115Gallmac WMW115

De nieuwe Gallmac TG12 is voorzien van een Tier 4i motor, waardoor de machine voldoet aan de strengste milieu eisen en dit zonder een extra roetfilter of toevoeging! Tevens is de TG12 voorzien van een nieuwe cabine en compleet nieuw interieur. Daarnaast is de Gallmac door zijn 4-wiel besturing zeer stabiel. HHSK koos mede voor de Gallmac vanwege de cabine aan de linkerzijde welke goed zicht rondom geeft op het verkeer bij maai- en korfwerkzaamheden.

De multifunctionele Gallmac TG12 is zeer compleet uitgerust en volledig op klantwens opgebouwd en geleverd door de Barend Kemp B.V. uit De Meern. De machine is o.a. voorzien van een complete maaikorfgiek welke opvouwbaar is naast de cabine. Deze giek heeft een werkbereik van circa 9,5 meter en maakt de machine ideaal voor berm- en slootonderhoud. De machine is niet alleen geleverd met een maaikorf maar ook met een klepelbak en een lichte sorteergrijper voor diverse andere werkzaamheden. Tevens is de machine met alle denkbare opties uitgevoerd. Zoals extra functies welke proportioneel in de joysticks te bedienen zijn, spatborden, extra brede banden, gereedschapskisten, camera, extra werkverlichting, steunpoten en wegsignalering.

Schieland en de Krimpenerwaard zorgt als waterschap voor droge voeten en schoon water in een bepaald gebied. Het beheersgebied van Schieland en de Krimpenerwaard strekt zich uit tussen Rotterdam, Schoonhoven en Zoetermeer. Binnen dit gebied zorgt Schieland en de Krimpenerwaard voor de kwaliteit van het oppervlaktewater, het waterpeil en de waterkeringen. Daarnaast beheert Schieland en de Krimpenerwaard een aantal wegen in de Krimpenerwaard.

www.kemp-groep.nl
www.schielandendekrimpenerwaard.nl

Gallmac WMW 115 voor Hoogheemraadschap Schieland en de KrimpenerwaardGallmac WMW 115 voor Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard