Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD820-V LC voor Van der Spek Waddinxveen

Publicatiedatum: 29-08-2013 12:50
Loonbedrijf I.A. Van der Spek uit Waddinxveen heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe KATO HD820-V LC rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
KATO HD820-V LCKATO HD820-V LC

Deze ca. 23 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een CW30 hydraulische snelwissel met lasthaak, extra functies, slangbreukbeveiliging, treeplanken over de volledige breedte, kruisbediening, overdrukvoorbereiding, centrale smering, GPS-opbouw, extra LED-werkverlichting en brede rupsplaten. De belettering is door de reclameafdeling van Kemp verzorgd.

De 820-V heeft een moderne motor welke zich kenmerkt door een laag brandstofverbruik en een laag geluidsniveau. Met een vermogen van 153 pk en een bakkracht van 159 kN is deze KATO HD820-V LC een uitstekende vervanging van de KATO HD820-III.

Van der Spek verricht al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden die op een agrarisch bedrijf voorkomen, zoals; maaien, kuilen, balenpersen, slootwerk, mestdistributie, bemesting, frezen, zaaien, ploegen, eggen, kilveren en grondverzet. Het grondverzet is een steeds belangrijker onderdeel aan het worden. Mesttransport en de distributie van  mest is een specialisme van Van der Spek. De klantenkring van Van der Spek bevindt zich hoofdzakelijk in Zuid-Holland en Utrecht.

www.kemp-groep.nl
www.loonbedrijfvanderspek.nl

KATO HD820-V LC rupsgraafmachine voor Loonbedrijf Van der SpekKATO HD820-V LC rupsgraafmachine voor Loonbedrijf Van der Spek