Communicatie software Groen, Grond en Infra

Speciale TEREX TL120s voor Van Etten Berkel en Rodenrijs

Publicatiedatum: 11-09-2013 07:55
Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft onlangs een nieuwe TEREX TL120s zwenklader via Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen. De basis van deze machine is een normale TL120 wiellader. Onder supervisie van Kemp is de wiellader omgebouwd naar perfect functionerende zwenklader.
TEREX zwenkladerTEREX zwenklader

 Deze laadschop is in opdracht van Kemp met succes omgebouwd tot een zwenklader van circa 8,0 ton. De combinatie van het knikken en het zwenken zorgen ervoor dat de TEREX TL120s prima in staat is een gewicht van circa 2.000 kg in een hoek van 90 graden links of rechts naast zich te plaatsen. De TL120s heeft een motorvermogen van 85 pk en een maximale kieplast van 4.900 kg. De TEREX TL120s is door Kemp afgeleverd met een dichte bak met onderschroefmes, een puinriek en palletvorken. Daarnaast heeft Kemp de TEREX o.a. voorzien van airconditioning, een extra functie ten behoeve van een stenenklem, extra contragewicht en hefarmdemping. Verder kenmerkt de TEREX TL100 zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening.

Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals:
• het bouwrijp maken en voor- en na-egaliseren van (nieuwe) percelen
• het aanleggen van waterbassins
• het ingraven van het leidingwerk
• het plaatsen van damwanden en beschoeiingen

Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw. In het najaar en in de winter is een groot deel van de ruim honderd personeelsleden bezig met het ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Het machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers en shovels. Diepladers en vrachtwagens verplaatsen het materieel en het personeel elke dag van en naar het werk.

www.vanettenbv.nl
www.kemp-groep.nl

Speciale TEREX TL120s voor Van Etten Berkel en RodenrijsSpeciale TEREX TL120s voor Van Etten Berkel en Rodenrijs