Communicatie software Groen, Grond en Infra

Stehouwer nu ook JCB dealer

Publicatiedatum: 20-09-2013 11:00
Stehouwer is sinds begin 2013 een dealershap aangegaan met JCB. Daarmee breidt Stehouwer haar producten portfolio uit met o.a. verreikers, shovels, graafmachines, teletrucs en veel meer. Van klein tot groot, het hele JCB programma. JCB staat voor kwaliteit van wereldklasse. Alle producten worden ontworpen en gebouwd met de meest geavanceerde technologieën en onderdelen. De machines zijn ontworpen en gebouwd voor het zware werk. JCB, de grootste particuliere machine bouwer ter wereld, wil altijd beter presteren. Men zal altijd voor het beste van het beste gaan. Dat is de cultuur van het familiebedrijf JCB, een van de grootste machinebouwers ter wereld.

Stehouwer gelooft al bijna 60 jaar in specialisme. Daarom noemt Stehouwer zichzelf geen mechanisatiebedrijf, maar een verzameling specialisten. En met het nieuwe JCB dealershap breidden zij hun kennis wederom uit. Met meer dan 14 Stehouwer’s werken ze er keihard aan om hun klanten een compleet pakket te kunnen bieden. Van een grasmaaier voor tuin, tot en met de grote jongens zoals o.a. combines, verreikers, graafmachines en shovels. Verkoop, verhuur, nieuw, occasions, onderhoud en onderdelen, het behoort allemaal tot het complete service pakket van Stehouwer.


JCB Demo Days

De machines van JCB zelf in de praktijk testen? Dat kan op Stehouwer’s JCB Demo Days op 27 & 28 September van 14:00 uur tot 20:00 uur. Demo's, testterrein, grote JCB's, kleine JCB's, LiveLink demo, hapjes en drankjes en veel meer zal aanwezig bij de JCB Demo Days van Stehouwer. Locatie Stehouwer’s dealervestiging te Nieuwe-Tonge. Iedereen is welkom en er zijn mooie prijzen te winnen. De eerste prijs is een reis naar de JCB fabriek in de privejet van de familie Bamford (JCB). Entree voor Stehouwer’s JCB Demo Days is gratis.

Stehouwer is in die 60 jaar gegroeid tot een begrip in de regio. Al jaren zijn ze trots op het succes dat ze hebben als dealer van John Deere. "JCB zal onze werkzaamheden met John Deere machines zeker niet in de weg staan. In tegenstelling, het is een enorm mooie uitbreidding op ons huidige producten aanbod. De merken zullen elkaar eerder versterken dan in de weg staan. Wij willen graag onze kennis en passie met onze klanten delen. Door meer in huis te hebben zijn wij dan ook beter in staat met onze klanten mee te denken en aan alle wensen van onze klanten te voldoen." Aldus Hayo Dons, mede-eigenaar van Stehouwer.

Ter ere van het '60! jarige bestaan' van Stehouwer zullen zij binnenkort ook een compleet nieuw huisstijl lanceren. "Ons eigen merk, waar we trots op zijn. Dit willen we dan ook met iedereen delen! Onze nieuwe huisstijl zal ons meer kansen bieden, maar ook meer mogelijkheden bieden om te horen wat onze klanten graag willen. Immers zijn wij er voor onze klanten" Aldus Jan Stehouwer, Mede-eigenaar van de Stehouwer bedrijven.

www.jcbdemodays.nl

Stehouwer’s JCB Demo Days op 27 & 28 September Stehouwer’s JCB Demo Days op 27 & 28 September