Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TC20 voor Hogendoorn

Publicatiedatum: 26-09-2013 18:15
Onlangs heeft Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. de sleutels van een nieuwe TEREX TC20 bij Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen.

De nieuwe TEREX TC20 is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Kemp in De Meern. Denk hierbij aan een airconditioning, Freshfilter overdrukinstallatie en extra werkverlichting. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met extra bakken. De 1,95 ton wegende TEREX heeft een vermogen van circa 18 pk en een opbreekkracht van 15,7 kN. Door de standaard uitschuifbare onderwagen (998 - 1.340 mm) is de TEREX TC20 heel stabiel.

Hogendoorn is in 1978 opgericht door Arie Hogendoorn en in de loop der jaren gegroeid tot zo’n vijftig vaste medewerkers. Bestonden de werkzaamheden in de beginperiode voornamelijk uit agrarische activiteiten, tegenwoordig is het bedrijf vooral actief in de grond-, weg- en waterbouw. Door de jarenlange ervaring en de positieve inzet van de medewerkers is het bedrijf Hogendoorn een begrip geworden in de grondverzetsector. De hoofdactiviteit is het verhuren van grondverzetmachines. Naast deze activiteiten in de grond-, weg- en waterbouwsector heeft Hogendoorn zich gespecialiseerd in diverse manieren van heien.
 

www.kemp-groep.nl