Communicatie software Groen, Grond en Infra

Scania R 500 V8 voor Brouwer Nieuwegein

Publicatiedatum: 02-10-2013 10:15
Brouwer Zwaar en Speciaal Transport B.V. nam halverwege vorig jaar al een indrukwekkende R 730 vijf-asser in gebruik. Onlangs is daar een nieuwe Scania R 500 vier-assige motorwagen aan toegevoegd met een zware Palfinger laadkraan.
Scania R 500 V8Scania R 500 V8

De nieuwe aanwinst is voorzien van het King of the Road pakket en tal van andere opties. Brouwer heeft hiermee weer een prachtige truck op de weg gezet.

De nieuwe Scania R500 LB8x2*6HNB heeft ondermeer luchtvering rondom, veel opbergruimte in speciale RVS kisten en een gestuurde achteras. Er is gekozen voor twee 9-tons luchtgeveerde voorassen en de motor voldoet aan de strenge EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) norm. De 110 ton/meter laadkraan is van Palfinger. De stempel aan de voorzijde van de cabine is fraai verwerkt in de ondergrille en zorgt er voor dat de kraan een groot draaibereik heeft, ook over de cabine.

Brouwer Zwaar & Speciaal Transport B.V. is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van exceptioneel transport. Vrijwel alles kan worden vervoerd, van hydraulische machines, heikranen en andere machines tot spoormachines. Ook worden er units en containers vervoerd met (schuif)aanhangers en met autokranen tot 150 ton meter. Niet alleen het transport wordt door Brouwer geregeld, maar ook alle aanverwante zaken zoals de benodigde ontheffingen en eventuele begeleiding. Flexibiliteit, bereikbaarheid en snelheid; dat is wat Brouwer kenmerkt, 7 dagen per week, 24 uur per dag.


Vierassige Scania V8 krachtpatser afgeleverd bij BrouwerVierassige Scania V8 krachtpatser afgeleverd bij Brouwer