Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wacker Neuson 6503-2 voor Harmsen Apeldoorn

Publicatiedatum: 03-10-2013 07:05
Gebroeders Harmsen uit Apeldoorn ontvingen van De Bonte Service uit Staphorst alweer hun vierde Neuson. Dit keer investeerden Freek en Anne Harmsen in een nieuwe Wacker Neuson 6503-2 mobiele graafmachine.
Wacker Neuson 6503-2Wacker Neuson 6503-2

De Bonte Service voorzag de Wacker Neuson midigraver van sloop/sorteer functie en een maaikorffunctie. Daarnaast monteerden men een NOX draaikantelstuk  aan de lepelsteel. De NOX draaikantelstuk is zonder cilinders en zeer compact uitgevoerd. Deze wordt proportioneel bediend door scrollers in de servohendels. Ook was de wens van Gebroeders Harmsen om te kunnen sturen met een scroller op een servohendel. Dit is handig als je veel heen en weer moet rijden, bij bijvoorbeeld de stratenmakers. De Bonte Service heeft de Wacker Neuson van deze optie voorzien.

Met het oogpunt van zuinig zijn met brandstof en milieu installeerde de Bonte Service een schakeling, dat als de instapbeveiliging omhoog is dat de motor na ca 2 minuten stil valt. Uiteraard is deze tijd naar gelang te veranderen. Ook liet De Bonte Service de onder- en bovenwagen van de Wacker Neuson in de blanke lak spuiten zodat de machine makelijker schoon te houden is en de lak niet dof wordt. Er werden brede banden ondergezet, een 27 MC bak gemonteerd, voor- en achterop de cabine kwamen led werklampen,  een luchtgeveerde stoel en airco voor een aangenaam werkklimaat.

De Gebr.Harmsen zijn naast hun veehouderij overal inzetbaar met hun 4 mobiele graafmachines met diverse hulpstukken zoals : sloophamers, trilblokken, sorteergrijper, heggenknippers, maaikorven, etc.

www.debonteservice.nl
www.gebrharmsen.nl

Wacker Neuson 6503 -2 voor Harmsen uit ApeldoornWacker Neuson 6503 -2 voor Harmsen uit Apeldoorn