Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N midigraver voor De Kreij Giessenburg

Publicatiedatum: 11-10-2013 08:15
Gebr. de Kreij B.V. uit Giessenburg heeft onlangs, bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe IHI 55N minigraafmachine in ontvangst genomen. Dit is de derde IHI minigraver in 2013. Eerder nam De Kreij een IHI 9VX en IHI 38N in gebruik.
IHI 55N midigraverIHI 55N midigraver

De IHI 55N met lange lepelsteel is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan o.a.: extra functies, overdruk, slangbreukbeveiliging, en een gereedschapskist op de accudeksel. De 55N is compleet afgeleverd met drie bakken. De 5,4 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 200 cm breed en heeft een opbreekkracht van 36,3 kN.

Gebr. de Kreij is al lange tijd actief in de Grond- Weg en Waterbouw en is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, met diverse werkmaatschappijen. Door een goede combinatie van kennis, inlevingsvermogen, het juiste materieel én gemotiveerde en vakbekwame medewerkers kan Gebr. de Kreij voor elke opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier, opdrachten snel en probleemloos uitvoeren.

www.gebr-dekreij.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 55 N midigraver voor de heer De Kreij uit GiessenburgIHI 55 N midigraver voor de heer De Kreij uit Giessenburg