Communicatie software Groen, Grond en Infra

Scania G 440 E6 voor Meeuwenoord Noordwijkerhout

Publicatiedatum: 17-10-2013 09:00
Meeuwenoord Vervoer – onderdeel van de Meeuwenoord Groep - uit Noordwijkerhout heeft een nieuwe Scania G 440 Euro 6 kraanauto in gebruik genomen.
Scania G 440 Euro 6Scania G 440 Euro 6

Het is de eerste Scania in het wagenpark, waarbij het vertrouwen in de Scania Euro 6 techniek en de compacte opbouw op het Scania chassis de doorslag hebben gegeven. De kraanauto heeft een zeer laag chassis van slechts 1 meter hoog en is voorzien van een 60 ton/meter Hiab kraan met Jip. De Scania vestiging in Rijnsburg leverde het voertuig af.

De Scania G 440 LB 8x2*6 HNB is voorzien van de schoonste Euro 6 techniek. Het is een volledig inline chassis inclusief de achteroverbouw. Het voertuig is voorzien van een asdrukdisplay van de voor- en achterassen, tweepedaals Scania Opticruise versnellingsbak, hill-hold functie, CG16 cabine, vinyl bekleding, radio/cd met stuurwielbediening en bluetooth geïntegreerd in het dashboard. De voorbereiding voor de steunpoot aan de voorzijde, goed voor 8 ton, is af-fabriek geleverd en zorgt er voor dat er over de cabine heen kan worden getild. Totaal kan tot 32 meter worden gereikt.

Meeuwenoord Vervoer is een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Meeuwenoord biedt transport op maat met vier specialismen: geconditioneerd transport, sierteelt transport, afval- en containertransport en speciaal transport. Kwaliteit, service en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit.


Scania G 440 kraanauto van Meeuwenoord uit Noordwijkerhout Scania G 440 kraanauto van Meeuwenoord uit Noordwijkerhout