Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W voor ATF

Publicatiedatum: 31-10-2013 14:00
Onlangs heeft wegenbouwer ATF uit Zandvliet (BE) de sleutels in ontvangst genomen van een vijfde ATLAS 160W Tier 4i bandengraafmachine. Ook deze machine werd verkocht door Kemp (Hamme) en klaargemaakt op maat van de klant. Denk hierbij onder andere aan een uitgebreide sloop- en sorteerfunctie, hydraulische kantelsnelwissel met worm, lastdemping systeem, overdruk cabine, trekbek in het schuifblad gemonteerd, LED verlichting en een opbergvak voor kettingen.

Deze vijfde Atlas 160W vervoegd het ATF machinepark van 2 x Atlas 1505M en 2 x Atlas 1605M. De machinisten zijn maar al tevreden met de regelmatige verjonging en de constante uitbreiding van het machinepark bij ATF! De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een 25% lager brandstofverbruik. Daarnaast is de Tier 4i machine standaard voorzien van partikelfilter en katalysator. De Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Leon Frijters, gedelegeerd bestuurder van ATF, is ook uiterst tevreden met deze aankoop: "De chemische en petrochemische bedrijven zijn voor ons belangrijke maar veeleisende klanten. Dankzij de compactheid en souplesse van de Atlas graafmachines kunnen wij de werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen veilig én kwalitatief goed uitvoeren."

Ook over de samenwerking met Kemp-Hamme is Leon Frijters duidelijk: "Natuurlijk hebben wij besloten om ook deze machine bij Kemp | Hamme te kopen. Wij willen samenwerken met een verantwoordelijke leverancier die service garandeert".

www.atf.be

Nieuwe Atlas bandengraafmachine voor het team van ATF uit ZandvlietNieuwe Atlas bandengraafmachine voor het team van ATF uit Zandvliet