Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW110 voor Van Dijk Hoogland

Publicatiedatum: 08-11-2013 09:15
Van Dijk Hoogland B.V. uit Hoogland heeft onlangs de sleutels in ontvangst genomen van een nieuwe TEREX TW110 mobiele graafmachine.
Terex TW110Terex TW110

De compacte en stabiele TEREX TW110 weegt 11.000 kg, heeft een vermogen van ca. 102 pk en een grote opbreekkracht van 72 kN. Met de vierwielbesturing op deze machine is de TEREX TW110 inzetbaar in beperkte ruimte waar capaciteit een vereiste is. Hiermee is de machine uitermate geschikt voor de zeer diverse werkzaamheden die Van Dijk Hoogland B.V. uitvoert. De machine is door de professionals van Kemp in De Meern volledig opgebouwd naar de wensen van de klant.

Van Dijk Hoogland B.V. is een modern bedrijf in grondverzet, cultuurtechnische werken en agrarisch loonwerk. Het indrukwekkende machinepark biedt de opdrachtgevers een scala aan machines, zoals mobiele kranen, rupskranen, minigravers, shovels en tractoren met alle mogelijke toebehoren. Of het nu gaat om het graven van bouwputten of vijvers, het aanleggen van sportterreinen of golfbanen, sleuvengraven voor leidingen, voor elke klus heeft Van Dijk het juiste materiaal in huis.

www.vandijkhoogland.nl
www.kemp-groep.nl

Terex TW 110 bandenkraan voor Van Dijk HooglandTerex TW 110 bandenkraan voor Van Dijk Hoogland