Communicatie software Groen, Grond en Infra

16x Knikmops voor Workx Nederland

Publicatiedatum: 19-11-2013 09:45
Aan de grote verhuurvloot van Workx Materieelverhuur is binnen een jaar 16 Knikmopsen toegevoegd. Workx is vorig jaar gestart met 2x een Knikmops 130 en 2x een Knikmops 250. De Knikmopsen zijn zo geleverd dat deze machine voor de meeste voorkomende werkzaamheden zo inzetbaar zijn.
Knikmops 130 + 250Knikmops 130 + 250

Workx speelt hiermee in op de behoefte van de klant. Doordat er regelmatig vraag is naar de machines heeft Workx enkele Knikmops in het programma genomen.

Workx Materieelverhuur verhuurt complete bouwplaatsinrichtingen met een zeer uitgebreide materieelvloot. Van het kleinste gereedschap tot de hoogste kranen. Workx is met meer dan  40 vestigingen, 350 medewerkers en meer dan 35.000 verhuurartikelen, één van de grootste spelers op de Nederlandse professionele verhuurmarkt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer.

De Knikmops 250 is de ideale grondwerkmachine voor de veeleisende professional. Zowel binnen de tuinaanleg of voor klinker- en straatwerken zal deze machine voldoen aan alle eisen die van een hoogwaardige machine verwacht mogen worden.De KM 250 is voorzien van een uiterst krachtige motor 4 cilinder Kubota motor en heeft een hoog hefvermogen van 1800 kg! En dit met een eigen gewicht van 2450 kg. De KM 250 heeft bovendien een laag scharnierpunt van de laadarm, waardoor de machinist een beter overzicht heeft en de machine een stuk stabieler is. Het is een van de meest compacte toestellen in zijn sector waardoor hij uiterst wendbaar blijft. Daardoor is het een gebruiksvriendelijk toestel dat zijn mannetje staat op elk mogelijk terrein. Elk wiel heeft een aparte hydrostatische aandrijving zodat zelfs het moeilijkste terrein geen verrassingen biedt.

De mogelijkheden met de Knikmopsen zijn dit jaar flink uitgebreid door enkele nieuwe modellen ( KM 80, KM100 en KM 180 ) maar ook bestaande modellen die aangepast zijn om een groter hefhoogte te halen. Daarnaast voldoen de meeste Knikmopsen met een kleine aanpassing aan de Mia/Vamil regeling A5100 waardoor u bij aanschaf van een Knikmops gebruikt van deze regeling kunt maken.

De Knikmops 130 en 250 is te verkrijgen met een hoger laadscharnier de Knikmops 130/250 H. Deze heeft dezelfde basis als de standaard Knikmops maar door zijn verhoogde giek kan hij 50 cm tot 70 cm hoger tillen en wordt standaard geleverd met een 4 punts dak. Om toch de vertrouwde zicht over de machine te behouden kan de klant ook kiezen om in plaats van een verhoogde giek een telescoopgiek te laten monteren.

www.deschansbv.nl
www.workx.nl

16x Knikmops voor Workx Materieelverhuur16x Knikmops voor Workx Materieelverhuur