Communicatie software Groen, Grond en Infra

27 en 28 dec demodagen Kemp en Kamps de Wild

Publicatiedatum: 21-11-2013 11:15
De Kemp Groep en Kamps de Wild nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de eerste gezamenlijke DEMODAGEN. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december is het terrein van Kemp aan de Molensteyn in De Meern het toneel voor tal van introducties en noviteiten.

 Zo presenteert De Kemp Groep de KOBELCO rupsgraafmachines, welke u zelf kunt ervaren in de ‘zandbak’. Daarnaast presenteert Kemp haar volledige leveringsprogramma met merken als IHI, KATO en CANYCOM (BENS). Ook kunt u kennismaken met Huur&Stuur B.V., de succesvolle verhuurder van grondverzetmaterieel en specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken.

Als onderdeel van de Reesink Construction Equipment tak (RCE), presenteert Hans van Driel B.V. het programma van de ATLAS mobiele graafmachines, de TEREX minigravers en compacte wielladers. Tevens is er de opening van de Ditch Witch® vestiging in De Meern. Ditch Witch® The Netherlands, leverancier van horizontaal gestuurde boorinstallaties, is ook een onderdeel van RCE.

Medeorganisator van dit evenement is Kamps de Wild uit Zevenaar. Het complete professionele programma van de merken CLAAS, KAWECO, AMAZONE, WEEDIT en McHALE is live te bewonderen. Uiteraard zijn ook alle Agritechnica noviteiten in de Meern aanwezig. Zo maakt ook de AXION 850 als “Tractor of the Year” zijn opwachting. Daarnaast kunt u onder andere testrijden op de nieuwe ARION 500 en 600 CVT tractoren.

www.kemp-groep.nl
www.kampsdewild.nl

27 en 28 dec demodagen Kemp en Kamps de Wild in de Meern27 en 28 dec demodagen Kemp en Kamps de Wild in de Meern