Communicatie software Groen, Grond en Infra

25 jarige Rollmops verandert van naam

Publicatiedatum: 07-01-2014 07:10
2014 wordt een feestelijk jaar voor Gebr. Geens N.V (Hoogstraten). Het is immers een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. In 1989, exact een kwart eeuw geleden werd de ontwikkeling voltooid van de Rollmops 2x4.

Inmiddels is deze alom bekend, gewaardeerd en niet meer weg te denken in ons straatbeeld. Dit dappere machientje heeft het leven van de straatwerkers een stukje aangenamer kunnen maken.

Het bedrijf heeft ondertussen niet stilgezeten. Na de bouw van de Rollmops 4x4 werd in de jaren ’90 begonnen met de bouw van knikladers, de Knikmops 90 werd een beetje een vervanger voor de kleine Rollmops, maar “klinkeraars” die echt gaan voor de snelheid en zo veel mogelijk meters willen maken, blijven nog steeds trouw aan het origineel. Ondertussen bestaat er een volledig Knikmops gamma van 450kg tot 2.5 ton.

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan verandert zijn naam. Voortaan zal de Rollmops door het leven gaan als Knikmops 50, de 4x4 versie zal Knikmops 70 heten. Alle machines komen dus onder één noemer te staan. Al zijn wij er allemaal van overtuigd dat de volgende 25 jaar iedereen zal blijven spreken over “de Rollmops”. Frans en Marcel Geens danken de klanten voor het jarenlange vertrouwen.

www.knikmops.be

25 jarige Rollmops verandert van naam25 jarige Rollmops verandert van naam