Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW70 voor Rietveld Mijdrecht

Publicatiedatum: 23-01-2014 09:05
Loon- en verhuurbedrijf Wilco Rietveld uit Mijdrecht heeft onlangs via Barend Kemp B.V. in De Meern een Terex TW70 compacte mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Mobiele midigraverMobiele midigraver

De compacte en stabiele Terex TW70 mobiele midigraver, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt 6.800 kg en heeft een vermogen van ca. 68 pk. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Kemp op veel fronten aangepast naar de specifieke wensen van de klant. Denk hierbij aan o.a.: een SMP draai- en kantelstuk, extra functies, airconditioning, overdruk voorbereiding, een trekhaak in het schuifblad en een brandstofvulpomp.

Werkzaamheden die verricht kunnen worden door Loon- en verhuurbedrijf Wilco Rietveld omvatten alle voorkomende werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Hoofdzakelijk verhuur van de mobiele graafmachine met draai- en kantelstuk voor het aanleggen van riool, afwerken van bermen of de ondersteuning van stratenmakers.

www.wilcorietveld.nl
www.kemp-groep.nl

Terex TW70 voor Rietveld MijdrechtTerex TW70 voor Rietveld Mijdrecht