Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc voor Olieman Reeuwijk

Publicatiedatum: 30-01-2014 09:50
Met een groot aantal Kato en IHI machines is de firma Gebr. Olieman B.V. uit Reeuwijk al jaren een zeer gewaardeerde klant van Barend Kemp B.V. in De Meern. Ook nu weer toont Olieman het vertrouwen in Kemp door als één van de eerste een Kobelco SK210lc aan te schaffen.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

De Kobelco SK210lc rupsgraafmachine voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk. De nieuwe Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. Achter de stoel is er voldoende ruimte voor een grote koelbox. Machinist Marco zegt over zijn nieuwe aanwinst het volgende; “Vooral het comfort in de cabine is grandioos. Goed zicht op de werkzaamheden en de stoel zit heel goed.”

Kraan,- handels- en loonbedrijf Gebr. Olieman B.V. is hoofdzakelijk actief als aannemer en verhuurder van grondverzetmaterieel voor het traditionele loonwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken. Naast deze werkzaamheden is de handel in hoogwaardige teelaarde een hoofdactiviteit van het bedrijf. Vanuit diverse locaties in geheel Nederland worden diverse grondsoorten aangevoerd in Reeuwijk. Door middel van menging en bemesting van deze grondsoorten wordt voor onder ander de (boom)kweker een optimaal product vervaardigd. Dit gebeurd vanuit twee locaties in de regio. De combinatie van activiteiten maakt dat Gebr. Olieman is uitgegroeid tot een uniek en solide firma.

www.gebr-olieman.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK210lc rupsgraafmachine voor Olieman ReeuwijkKobelco SK210lc rupsgraafmachine voor Olieman Reeuwijk