Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc voor Smit Hoofddorp

Publicatiedatum: 04-02-2014 12:00
Uit handen van Folkert Smeets, Sales Manager bij de Kemp Groep in De Meern, ontving Ard Smit van het gelijknamige Loon- & verhuurbedrijf G.A. Smit uit Hoofddorp, de sleutels van een gloednieuwe Kobelco SK210lc rupsgraafmachine.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

Zoals de belettering doet vermoeden gaat Ard voornamelijk voor De Wilde Infra- & Cultuurtechniek B.V. uit Vijfhuizen aan de slag.

Ard Smit zegt over zijn nieuwe aanwinst het volgende; “Met ruim 40.000 uur op KATO machines zal het wel even wennen zijn maar ik heb er alle vertrouwen in want het is een schitterend product. Ik draaide als eerste met een KATO en nu als één van de eerste met een nieuwe Kobelco. Dat is best een mooi verhaal.”

De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Met een nieuw hydraulisch systeem en de nieuwste generatie elektronische motorbesturing presteert de Kobelco SK210lc op alle fronten beter. De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel.

www.ljdewilde.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 210 lc rupsgraafmachine voor Loon- & verhuurbedrijf G.A. Smit uit HoofddorpKobelco SK 210 lc rupsgraafmachine voor Loon- & verhuurbedrijf G.A. Smit uit Hoofddorp