Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX55W voor Marconi Oranje Rhoon

Publicatiedatum: 05-02-2014 09:20
ELM Bleiswijk B.V., leverancier van Doosan grondverzetmachines, heeft recent een 6 tons mobiele alleskunner geleverd aan Marconi Oranje uit Rhoon.
Doosan DX55WDoosan DX55W

De Doosan DX55W mobiele graafmachine is standaard al compleet uitgevoerd met onder andere airconditioning en brandstofvulpomp. Verder is de machine op klantwens compleet uitgerust met brede 500/45R22.5 banden en een trekhaak in het schuifblad gemonteerd met een 7-polige verlichtingsstekker. Ook behoord een grijperfunctie d.m.v. kogelkranen, slangbreukventielen op hef- en lepelsteelcilinder en een WII startonderbreker van Reeve tot de leveromvang. De midigraver is in gebruik genomen met een complete uitrusting zoals een bakkenset van Pladdet en een schalengrijper van Eurograb.

Marconi Oranje is een dynamisch aannemersbedrijf gespecialiseerd in het aannemen van werken op het gebied van aanleg van kabel- en leidingsystemen in de breedste zin van het woord. Na de oprichting in 2007 is zij nu een van de grotere spelers op het gebied van kabels en leidingen.

www.elmbv.nl
www.marconioranje.nl

Doosan DX 55W mobiele midigraver voor Marconi Oranje uit RhoonDoosan DX 55W mobiele midigraver voor Marconi Oranje uit Rhoon