Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 350MH overslagkraan voor Kok Lexmond

Publicatiedatum: 06-02-2014 11:25
Kok Lexmond B.V. uit Lexmond heeft onlangs een nieuwe Atlas 350MH mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. De machine is door de mensen van Hans van Driel B.V. in Tiel opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant.
Atlas 350MHAtlas 350MH

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine met lange giekuitvoering is voorzien van de nieuwste generatie Deutz 6 cilinder motor TCD 6.1 Tier 4i. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 241 pk en een maximaal bereik van 17,5 meter. Verder kenmerkt de Atlas 350MH zich door de uitstekende prestaties en de ruime en ergonomisch verantwoorde cabine. Deze cabine lift geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

Kok Lexmond is al meer dan 35 jaar actief in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten. Vooral de recycling activiteiten vormen een steeds belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering. In de loop der jaren is Kok Lexmond uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met zowel landelijke dekking als daarbuiten. Kok Lexmond heeft vestigingen in Lexmond, Gorinchem en Meppel. Ook heeft Kok Lexmond depots in Vianen, Utrecht, Breda en Amersfoort.

www.koklexmond.nl
www.kemp-groep.nl

Atlas 350 MH mobiele overslagkraan voor Kok LexmondAtlas 350 MH mobiele overslagkraan voor Kok Lexmond