Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Kasbergen Snelrewaard

Publicatiedatum: 28-02-2014 11:45
Ted Kasbergen Loonbedrijf en Kraanverhuur uit Snelrewaard heeft onlangs via Barend Kemp in De Meern een nieuwe Kobelco SK75SR midigraafmachine met lange lepelsteel in gebruik genomen.
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

De KOBELCO SK75SR gaat een KATO HD308us vervangen.

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn.

De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

Ted Kasbergen Loonbedrijf en Kraanverhuur uit Snelrewaard is middelgroot loonbedrijf dat zich richt op o.a.: grondverzet, egaliseren, ploegen, zaaien, baggerpompen en het verhuren van kranen. Daarnaast levert Kasbergen ook zand en grond.

www.tedkasbergen.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 75 SR midigraver voor Ted Kasbergen uit SnelrewaardKobelco SK 75 SR midigraver voor Ted Kasbergen uit Snelrewaard