Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX180LC-5 voor Van der Lee Amstelveen

Publicatiedatum: 11-03-2014 07:30
Loonbedrijf Jan van der Lee B.V. uit Amstelveen heeft onlangs een nieuwe Hitachi in ontvangst genomen, ditmaal een ZX180LC-5 hydraulische rupsgraafmachine.
Hitachi ZX180LC-5Hitachi ZX180LC-5

De ZX180LC-5 is standaard al zeer uitgebreid uitgevoerd met sloop-/sorteerfuncties, slangbreuk, achteruitkijkcamera, en een LCD monitor in de comfortabele cabine, waarmee vele instellingen vooraf ingegeven kunnen worden voor gebruik van diverse uitrustingsstukken. De machine is voorzien van een Stage IIIB motor met roetfilter voor minder uitstoot. Daarnaast zorgt het HIOS III hydraulisch systeem voor minder brandstofverbruik.
Natuurlijk zijn er nog diverse bedrijfsspecifieke opties voor fa. Van der Lee opgebouwd, waaronder een Beco kantelconnector en slotenbak gemonteerd, een GPS systeem opgebouwd en compleet overdruksysteem.

De betreffende machine is een vervanging op het machinepark.

Verhuur van Grondverzetmachines, cultuurtechnische werken. Loonbedrijf Jan van der Lee BV legt zich toe op de verhuur van diverse grondverzet- en grondbewerkingsmachines, en het aannemen van diverse werken in de grond-, water- en wegenbouw. Tot de werkzaamheden behoren onder andere: grondverzet en transport, beschoeiing plaatsen, afrastering plaatsen, aanvullen wegbermen, gras zaaien en maaien, leveren en planten van bomen, stuiken, bosplantsoen, en overig groen, bomen en hagen snoeien en vele andere werkzaamheden.

www.janvdlee.nl
www.hcme.nl

Hitachi ZX 180LC-5 rupsgraafmachine voor Van der Lee AmstelveenHitachi ZX 180LC-5 rupsgraafmachine voor Van der Lee Amstelveen