Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W-3 voor Maat Schiedam

Publicatiedatum: 21-03-2014 12:10
Onlangs is er door Stefan Maat Machineverhuur en Grondverzet uit Schiedam een splinternieuwe Doosan DX140W-3 mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Doosan DX140W-3Doosan DX140W-3

Na vele jaren naar tevredenheid met een Doosan mobiele graafmachine gewerkt te hebben is het machinepark uitgebreid met de nieuwste generatie Doosan DX140W-3. Deze 14 tons mobiele graafmachine is standaard al ruim uitgerust met o.a. klimaat control, luchtgeveerde- verwarmde en op veel posities verstelbare stoel en kleurencamera op de achterzijde van machine. Ook zijn er standaard aan linker en rechterzijde van de onderwagen ruime gereedschapskisten gemonteerd. Ook het werken in avond en nachtelijke uren is geen probleem daar de machine standaard voorzien is van een groot aantal werklampen. De 6 cilinder dieselmotor (rustig, stil en zuinig), de zéér moderne en ruime cabine en de hoge rijsnelheid van 40 km/h + kenmerken deze alleskunner van Doosan.

Op klantwens is er door het opbouwteam van ELM een groot aantal opties gemonteerd waaronder brede enkellucht banden, kunststof spatborden rondom, opklapbare treeplank en lastcompensator. Door ACC uit Snelrewaard is een compleet overdruksysteem van Freshfilter gemonteerd. Verder is er een complete bakkenset van Pladdet met de machine meegeleverd. De machine is bij de aflevering enthousiast ontvangen door tal van vrienden, bekende en opdrachtgever waarbij onder het genot van een hapje en drankje de nieuwste aanwinst gevierd is.

www.stefanmaat.nl
www.elmbv.nl

Doosan DX 140 W-3 mobiele graafmachine voor Stefan Maat Grondwerken uit SchiedamDoosan DX 140 W-3 mobiele graafmachine voor Stefan Maat Grondwerken uit Schiedam