Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wim van Breda B.V. nieuwe dealer Gallmac

Publicatiedatum: 25-03-2014 07:15
Handelsmaatschappij en Mechanisatiebedrijf Wim van Breda B.V. uit Geldermalsen heeft met de Kemp Groep uit De Meern overeenstemming bereikt over het dealerschap van Gallmac mobiele graafmachines.

Beide partijen zijn ervan overtuigd dat Wim van Breda de juiste klantenkring heeft om Gallmac als dé berm- en sloot onderhoudmachine nog beter aan de man te brengen.

Dit marktgebied gaat Wim van Breda BV exclusief voor de Gallmac machines bewerken. De Kemp Groep blijft zich concentreren voor de afzet van de Gallmac bij de GWW bedrijven. Gallmac levert een machine die uitstekend geschikt is voor de groenvoorzieningsmarkt. Diverse Hoogheemraadschappen en waterschappen zullen dit beamen en werken naar grote tevredenheid met Gallmac mobiele machines. Gallmac machines worden geprezen om hun multifunctionaliteit, de uitstekende stabiliteit en de standaard vierwielbesturing met hondengang. Daarnaast heeft de Gallmac een hoge rijsnelheid, uitstekend zicht rondom (cabine aan linkerzijde van de giek) en een hoge hefcapaciteit.

Service wordt bij Wim van Breda met een hoofdletter ‘S’ geschreven. Als mechanisatiebedrijf begrijpen zij hoe belangrijk uw machines voor u zijn. Zij streven ernaar, door het verlenen van service en diensten en het geven van machinegerichte trainingen, u naar tevredenheid te kunnen laten werken met uw machines. Mede door de kwaliteitsproducten en 24-uurs service d.m.v. vier compleet uitgeruste servicebussen, helpen zij u mee om uw doelstelling te realiseren: Continu in beweging met zo weinig mogelijk kosten per uur.

www.kemp-groep.nl
www.wimvanbreda.nl