Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W voor Van der Post Aarlanderveen

Publicatiedatum: 04-04-2014 08:10
Loon- en verhuurbedrijf L.L. van der Post & Zoon B.V. uit Aarlanderveen heeft onlangs een nieuwe en zeer complete Atlas 150W Tier4i mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Atlas 150WAtlas 150W

De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De 15,7 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Kemp heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. De 150W is een uitstekende uitbreiding op het al ruime machineaanbod van L.L. van der Post.

De firma L.L. van der Post is een landelijk opererend verhuurbedrijf. Een breed scala aan materieel in combinatie met een groep zeer trouwe medewerkers verzekert de opdrachtgever van een perfecte uitvoering van alle opdrachten. Van der Post verricht werkzaamheden in de grond-, weg-, en waterbouwsector, in cultureel technische werken en in de agrarische sector. Daarnaast handelen zij ook in bouwmaterialen zoals betonplaten,  zand, grind, puin en grond en in ruwvoeders.

www.loonbedrijfvanderpost.nl
www.kemp-groep.nl

Atlas 150 W mobiele graafmachine voor  L.L. van der Post & Zoon B.V. uit AarlanderveenAtlas 150 W mobiele graafmachine voor L.L. van der Post & Zoon B.V. uit Aarlanderveen