Communicatie software Groen, Grond en Infra

Online veilingen GWW materieel bij Industrial Auctions

Publicatiedatum: 08-04-2014 07:10
Vanwege een reorganisatie bij Theo van de Loo BV in Best organiseert Industrial Auctions B.V. een grote online veiling van machines en materiaal. Geveild worden tractoren, loaders, graafmachines, bedrijfswagens, enzovoort. Deze online veiling zal plaatsvinden op maandag 14 april 2014. Twee dagen later, op woensdag 16 april 2014, worden inventaris en machines geveild van een voormalig loonbedrijf te Bergeijk.
Veiling Van de Loo BestVeiling Van de Loo Best

(advertorial)

Industrial Auctions B.V., een internationaal opererend veilingbedrijf, organiseert in april een 2-tal veilingen in de agrarische-, bouw-, grond-, weg- en waterbouwbranche.

Vanwege een reorganisatie bij Theo van de Loo BV in Best organiseert Industrial Auctions B.V. een grote online veiling van machines en materiaal. Geveild worden tractoren, loaders, graafmachines, bedrijfswagens, containers, waterzuivering, terrein beheer machines, enzovoort. Deze online veiling zal plaatsvinden op maandag 14 april 2014.

Twee dagen later, op woensdag 16 april 2014, worden inventaris en machines geveild van een voormalig loonbedrijf te Bergeijk. De kijkdagen voor beide veilingen zijn op vrijdag 11 april en zaterdag 12 april van 10.00 tot 16.00 uur.

De aankoop van machines en/of inventaris kan alleen via de website van Industrial Auctions: www.industrial-auctions.com . Op de website is meer informatie te vinden en kunnen alle te veilen items bekeken worden. Na registratie kan er geboden worden op de zaken die ter veiling worden aangeboden. Tijdens de kijk- en ophaaldagen zijn medewerkers van Industrial Auctions aanwezig om (potentiële) kopers te voorzien van hulp en advies.

   
   

www.industrial-auctions.com

Online veilingen GWW materieel bij Industrial AuctionsOnline veilingen GWW materieel bij Industrial Auctions