Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX55W voor Van Etten Bergschenhoek

Publicatiedatum: 15-04-2014 07:20
Onlangs heeft Loonbedrijf van Etten wederom een nieuwe Doosan in ontvangst genomen van de Doosan specialist van Zuid Holland, ELM Bleiswijk BV. Deze keer is er gekozen voor de Doosan DX55W 6 tons mobiele graafmachine.
Doosan DX55WDoosan DX55W

De kleine mobieltjes van Doosan zijn graag geziene machines voor o.a. bestratingswerkzaamheden. Met de krachtige Yanmar motor is het bereiken van 30 km/h geen probleem. De Doosan DX55W mobiele graafmachine is standaard al compleet uitgevoerd met onder andere airconditioning en brandstofvulpomp.

Verder is de machine op klantwens compleet uitgerust met brede enkellucht bandjes banden, trekhaak in het schuifblad gemonteerd inclusief aanhangwagenverlichting. Ook behoren slangbreukventielen op hef- en lepelsteelcilinder, WII startonderbrekings- systeem en een complete bakkenset van Pladdet tot de leveromvang. Uiteraard is ook deze machine wederom gespoten in de bekende kleuren- combinatie van Loonbedrijf van Etten.

Van Etten is een loonbedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de tuinbouw en de aannemerij en beschikt over 110 eigen mensen. Ze zijn in het bezit van kranen, trekkers, shovels, bulldozers en rupsdumpers in alle soorten en maten. Tevens zijn ze gespecialiseerd in kettinggraven, PE-lassen, kabels lieren en schoeiing zetten.

www.vanettenbv.nl
www.elmbv.nl

Doosan DX55W mobiele midigraver voor Van Etten uit BergschenhoekDoosan DX55W mobiele midigraver voor Van Etten uit Bergschenhoek