Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85SR voor De Bruijn Lopik

Publicatiedatum: 23-04-2014 07:10
Loon- & Verhuurbedrijf M. de Bruijn B.V. uit Lopik heeft een Kobelco SK85SR midigraafmachine in ontvangst genomen. Sinds de introductie is de Kobelco SK85SR een zeer populair model in de 8-tons klasse.
Kobelco SK85SRKobelco SK85SR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn.

Ook de nieuwe Kobelco SK85SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

De Bruijn uit Lopik is een Kemp klant van het eerste uur. Met een programma dat vooral bestaat uit machines die door Kemp zijn geleverd is De Bruijn voornamelijk werkzaam in het gebruikelijke loonwerk. Ook onderaannemen in de GWW-sector is een van de hoofdactiviteiten van De Bruijn. Daarnaast heeft de Bruijn ook een transportafdeling met kipper auto’s. Zo kunnen alle disciplines voor de opdrachtgever in eigen regie uitgevoerd worden.

www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 85 SR rupsmidigraver voor M. de Bruijn LopikKobelco SK 85 SR rupsmidigraver voor M. de Bruijn Lopik