Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB235 voor ADJ Werkendam

Publicatiedatum: 10-05-2014 07:15
In Werkendam is onlangs een nieuwe Takeuchi TB235 rupsminigraver afgeleverd bij ADJ Milieutechniek. De sleutels werden overhandigd door Gerald Verweij, vertegenwoordiger bij Verhoeven Grondverzetmachines b.v.
Takeuchi TB235Takeuchi TB235

Voor Christian de Jong, manager operations bij ADJ Milieutechniek, was de keuze voor een Takeuchi snel gemaakt; “Wij waren in het bezit van een Takeuchi TB135 en deze machine was aan vervanging toe. Dat ook Takeuchi hiervoor benaderd werd was vanzelfsprekend. Voor onze werkzaamheden worden er van ons maar zeker ook van ons materieel absolute accuraatheid en betrouwbaarheid verwacht, met name bij milieucalamiteiten. Gerald Verweij, vertegenwoordiger bij Verhoeven, begrijpt dit en adviseerde dan ook tot in het kleinste detail!”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de Takeuchi TB235 o.a. voorzien van LED verlichting, overdruk met meetregistratiesysteem, VemaTEC bakken, palletlepels, opstaprooster, extra contragewicht, ATEX vonkenvanger en slangbreukbeveiliging. Standaard is de Takeuchi TB235 o.a. al voorzien van shortpitch rubbertracks, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1600mm. Ook is deze Takeuchi TB235 vanuit de fabriek voorzien van airconditioning en een sloop-sorteerfunctie met proportionele bediening.

www.milieuongevallen.nl

Takeuchi TB 235 minigraver voor ADJ Milieutechniek uit WerkendamTakeuchi TB 235 minigraver voor ADJ Milieutechniek uit Werkendam