Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX250LC-5 voor AW Lisse

Publicatiedatum: 09-05-2014 07:25
Onlangs is aan de AW Groep uit Lisse de tweede machine uit de Hitachi ZX-5 serie geleverd. Dit keer ging het om een ZX250LC-5 rupsgraafmachine.
Hitachi ZX250LC-5Hitachi ZX250LC-5

Het betreft een standaard machine met het inmiddels welbekende Hitachi Trias hydrauliek systeem en de ISUZU stage IIIB/Tier 4i dieselmotor. De machine is af fabriek voorzien van slangbreukkleppen, een enkel/dubbelwerkende extra functie en proportionele bedienbare draaikopfunctie met extra lekleiding. Daarnaast is deze machine uitgevoerd met een hydraulische wigfunctie, loopbordessen rondom met een handrail en voorzien van LED werkverlichting. Verder is er een speciale kist aan de zijkant van de machine gemonteerd voor het opbergen van de jalonstokken en heeft deze ZX250LC-5 twee extra gereedschapskisten tussen de rupsen.

Naast een overdruksysteem op de cabine en een opsteekpunt voor een zwaailamp is het comfort voor de machinist verhoogd met een carkit en extra 12 Volt aansluitingen. Verder heeft de machine een centraal smeersysteem van Groeneveld, voorbereiding voor een Trimble GPS systeem en een stekkerpunt aan de buitenkant om gemakkelijk uit de voorraadtank te kunnen tanken. Als laatste is de machine compleet gespoten in de bekende bedrijfskleuren van de klant.

De AW GROEP is een dynamisch en ondernemend bedrijf met een grote ontwikkeling in de afgelopen twee decennia. Door overname van een aantal bedrijven met hun eigen specialisaties zijn zij een breed georiënteerd bedrijf geworden. Op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, betonbouw, maar ook groenwerken en levering en verhandeling van primaire en secundaire grondstoffen kunnen zij hun klanten prima van dienst zijn. Mede door de betrokkenheid met hun relaties en de zorg om hun projecten altijd onder een hoogwaardige kwaliteit af te leveren, heerst er een grote tevredenheid onder haar klanten en hebben zij een grote vaste klantenkring opgebouwd.

www.awgroep.nl
www.hcme.nl

Hitachi ZX 250 LC-5 rupsgraafmachine voor AW Groep uit LisseHitachi ZX 250 LC-5 rupsgraafmachine voor AW Groep uit Lisse