Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi's TB235LSA en TB260LSA voor Konijn Wijdewormer

Publicatiedatum: 15-05-2014 07:20
Twee nieuwe Takeuchi TB235LSA minigraafmachines en een TB260LSA zijn toegevoegd aan de verhuurvloot van Loon- & Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer. De machines zijn geleverd door “de buren” Konijn Bouwmachines B.V. in samenwerking met Verhoeven B.V. uit Zeewolde.
Takeuchi minigraversTakeuchi minigravers

Alle machines zijn zo compleet mogelijk uitgevoerd met hydraulische snelwissel en bijbehorende bakken, sloop/sorteerfunctie, slangbreukbeveiliging, startbeveiliging systeem en een airco systeem gecombineerd met een up to date overdruk unit. Machines zijn uitgerust met de uiterst betrouwbare en zuinige Yanmar motoren die natuurlijk aan alle laatste milieu eisen voldoen. Verder zijn de machines gespoten in de welbekende frisse “Konijnkleuren” en klaar voor alle voorkomende werkzaamheden die door de klanten worden opgedragen.

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is gespecialiseerd in de verhuur van machines voor de loon- en grondverzet sector. Daarnaast beschikken ze over een ruim assortiment van hulpstukken c.q. toebehoren. Al deze uitrustingstukken zijn ook beschikbaar voor de losse verhuur.

www.niekkonijn.nl
www.konijn.com

2 Takeuchi's TB235 LSA en 1 TB260 LSA voor Niek Konijn Wijdewormer2 Takeuchi's TB235 LSA en 1 TB260 LSA voor Niek Konijn Wijdewormer