Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK260lc met lange giek voor Kool Wilnis

Publicatiedatum: 19-05-2014 07:35
Onlangs heeft Wouter Kool uit Wilnis een KOBELCO SK260lc met verlengde giek in gebruik genomen. De KOBELCO SK260lc is zeer compleet en volledig naar de wensen van Kool uitgerust.
Kobelco SK260lcKobelco SK260lc

De professionals van Kemp uit De Meern hebben de KOBELCO SK260lc bijvoorbeeld voorzien van een verlengde giek (15,5 m), overdruk en centrale smering. De in bedrijfskleuren gespoten rupsgraver is tevens voorzien van belettering. Alles voor een perfecte aflevering. De nieuwe KOBELCO’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

De Kobelco SK260lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK260lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Na afronding van zijn opleiding en de aanschaf van een eerste graafmachine is Wouter Kool inmiddels doorgegroeid tot een serieuze firma met negen personeelsleden, een VCA, ISO en BRL 7000 certificaat en een machinepark waar ze trots op mogen zijn. Met veel enthousiasme en inzet klaart Kool zijn klussen of het nu gaat om saneringen, sloopwerken of grondverzet.

www.wkool.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK260lc long reach rupsgraafmachine voor W. Kool uit WilnisKobelco SK260lc long reach rupsgraafmachine voor W. Kool uit Wilnis