Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas Copco Dynapac DF145CS COPA voor Jansen Dongen

Publicatiedatum: 20-05-2014 07:15
Onlangs leverde Van Der Spek Vianen een Atlas Copco DF145CS Copa Asfalteermachine af bij Jansen Infra Verhuur B.V. in Dongen. Copa staat voor Compact Asfalt ready. De nieuw geleverde Atlas Copco DF145CS is geschikt om de AM 2500 module te koppelen.
AsfalteermachineAsfalteermachine

Jansen infra ziet vele mogelijkheden met de DF145CS Compact Asfalt Ready. De asfaltafwerkmachine is de basis machine voor de dubbellaags Atlas Copco module AM 2500. In combinatie met deze module kan de machine in 1 gang 2 lagen asfalt leggen. Dit brengt vele voordelen met zicht mee. Het warm in warm draaien van de 2 lagen garandeert een betere kwaliteit en langere levensduur, de toplaag kan dunner gedraaid worden en hiermee spaart men een hoop geld doordat er minder asfalt voor de toplaag nodig is. Het 2 laags principe van Atlas Copco Dynapac werkt zonder tussenkomst van een 2e machine. Het opbouwen van de AM 2500 module duurt ongeveer 6 uur. Hierna kan de machine ingezet worden als Compact asfalt afwerkmachine voor het verwerken van 2 lagen en 2 soorten asfalt. Voor normale werkzaamheden is de DF145CS Copa inzetbaar als normale asfaltafwerkmachine.

De DF145CS heeft een 230 Pk sterke Cummins motor.De machine is geleverd met een V 6000 TV elektrisch verwarmde balk. Deze afwerkbalk heeft een basisbreedte van 3 meter en is hydraulisch uitschuifbaar tot 6 meter. Deze afwerkbalk kan aangebouwd worden tot 9,6 meter. Door het langere loopwerk en het extra contra gewicht voor op de hopper wanden heeft de machine een optimale stabiele tractie.

Jansen Infra Verhuur B.V. is een jong en dynamisch familiebedrijf, gevestigd in het buitengebied van het Brabantse Dongen. Met de juiste vakdiploma's op zak (machinist GWW, middenkaderfunctionaris GWW, monteur GWW) en jarenlange werkervaring in de wegenbouw zijn de drie ondernemende broers Joost, Kees en Mark Jansen in 2009 hun eigen bedrijf gestart. Jansen Infra Verhuur is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend asfaltverwerkingsbedrijf, dat door bijna heel Nederland actief is.

www.janseninfraverhuur.nl

Atlas Copco asfaltafwerkmachine Dynapac DF145CS COPA voor Jansen Infra Verhuur BV DongenAtlas Copco asfaltafwerkmachine Dynapac DF145CS COPA voor Jansen Infra Verhuur BV Dongen