IHI 55N voor Van Engen Westwoud

Gepubliceerd op 28-05-2014 12:20
Kraanverhuur W. van Engen uit Westwoud heeft onlangs, ter vervanging van een IHI 55N met bijna 11.000 uur, een nieuwe IHI 55N midigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 55N midikraanIHI 55N midikraan

De IHI 55N is volledig uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Kemp in De Meern. Denk hierbij aan o.a.: een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, extra functies, slangbreukbeveiliging, startonderbreker, belettering, gereedschapskist en extra werkverlichting. De circa 5,5 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk en een opbreekkracht van 36,6 kN.

Bijna 15 jaar geleden begon Wim van Engen met een gebruikte IHI 45J en is met zijn vierde IHI op rij een trouwe Kemp klant. Als kleine zelfstandige werkt van Engen voornamelijk in Noord-Holland en west Friesland voor diverse opdrachtgevers. Over IHI zegt van Engen het volgende; “De IHI is een sterke, betrouwbare en degelijke midigraver. Deze nieuwe 5,5 tons machine met vacuüm is ideaal voor het leggen van stelconplaten.”

www.kemp-groep.nl
De IHI 55N is geleverd zonder de op de foto getoonde OKADA sloophamer (TKD2014)De IHI 55N is geleverd zonder de op de foto getoonde OKADA sloophamer (TKD2014)

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!