Communicatie software Groen, Grond en Infra

Entreeding.com nu openbaar

Publicatiedatum: 03-05-2004 12:12
Entreeding.com, dé GWW-site voor de kleine zzp-er tot en met de grote aannemer, heeft de serviceverlening voor zijn leden en niet-leden opvallend sterk uitgebreid. Om vraag en aanbod verder te optimaliseren, is het gesloten systeem nu deels openbaar toegankelijk gemaakt.

Voor potentiële abonnees houdt de nieuwe service in dat ze gratis en zonder registratie gebruik kunnen maken van enkele diensten. Niet leden kunnen nu gericht op zoek naar een bepaalde grondverzetmachine, in een regio. Ze krijgen op de site een lijst met zowel ‘beschikbaar’ als ook ‘niet beschikbaar’ materieel dat aan de gewenste eisen voldoet. Dus niet meer urenlang zoeken naar de juiste machine maar snel en doelgericht vinden. Na het invullen van naam en telefoonnummer, neemt de aanbieder vervolgens vanzelf contact met u op.

Daarnaast kunnen niet leden nu ook GRATIS en vrijblijvend een vraag naar vrachtauto’s, zand of personeel plaatsen. Zo kunnen geïnteresseerden veel beter kennismaken met de diensten van entreeding.com en kunnen bestaande abonnees hun aanwezigheid op entreeding.com beter meten en natuurlijk meer omzet genereren.

Het aanbieden van materieel op de site kan alleen als de aanbieder abonnee is van entreeding.com. Deze abonnees profiteren immers van extra diensten waaronder een eigen website. Met deze openstelling van het huur- en verhuursysteem, combineer je de voordelen van open systemen met die van gesloten abonneesystemen.

Met deze ontwikkeling zet entreeding.com wederom een belangrijke stap voorwaarts. www.entreeding.com is met ruim 10.000 machines, 6.500 GWW bedrijven, 800 courante aanbiedingen (max. 3 dagen oud), 500 verschillende soorten materieel, materialen en personeel en 1.000.000 hits per maand de grootste GWW databank in NL. 

Voor informatie of een demonstratie van de (nieuwe) mogelijkheden, bezoek ons op de TKD, binnenstand i.

Entreeding.com
t.: 045-5286263
f.: 045-5286264
i.: info@entreeding.com

www.entreeding.com

Bezoek de vernieuwde siteBezoek de vernieuwde site