Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc Long Reach voor Everts Loosdrecht

Publicatiedatum: 05-06-2014 12:40
Onlangs heeft Everts Grond-, Weg- & Waterbouw uit Loosdrecht een Kobelco SK210lc rupsgraafmachine met verlengde giek in gebruik genomen. De Kobelco SK210lc ‘Long Reach’ is zeer compleet en volledig naar de wensen van Everts uitgerust.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

De professionals van Kemp uit De Meern hebben de KOBELCO SK210lc o.a. voorzien van een verlengde giek, overdruk en centrale smering. Het werkbereik van deze SK210lc is nu 16 meter tot de rand van het mes van de graafbak. De nieuwe KOBELCO’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Everts richt zich op het aannemen van werken en het verhuren van grondverzetmachines. Zij maken straatwerk, rioleringen, plaatsen beschoeiingen en voeren civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden uit en onderscheiden zich door het leveren van hoge kwaliteit. Daarnaast leveren zij machines met een ervaren vakkracht in grondwerken, rioleringswerken, sloopwerken en overslag.

www.everts-gww.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 210 lc Long Reach rupsgraafmachine voor Everts LoosdrechtKobelco SK 210 lc Long Reach rupsgraafmachine voor Everts Loosdrecht